Data connectoren: de bouwstenen voor effectieve dashboards

De kwaliteit van een sales, project of algeheel management dashboard ligt in het vermogen om relevante en accurate gegevens te verzamelen. Een data connector fungeert hierbij als de cruciale schakel door diverse bronnen met elkaar te verbinden en zo de basis te leggen voor inzichtelijke analyses.

 

 • Verbind uw belangrijkste databronnen
 • Verzamel automatisch gegevens en bespaar tijd
 • Verkrijg accurate en actuele inzichten
 • Versterk de strategische besluitvorming

Over data connectoren van DTB Analytics

Data connectoren als sleutel tot succes

Power BI of management dashboards vormen een solide basis voor het nemen van doeltreffende strategische bedrijfsbeslissingen. Om echter tot de meest weloverwogen keuzes te komen, is er heel wat bedrijfsdata van de diverse softwaretoepassingen binnen uw organisatie nodig. Hierbij speelt het connecteren van deze data een essentiële rol. DTB Analytics neemt deze complexe taak op zich en biedt een oplossing waarmee u moeiteloos data kunt verzamelen uit de verscheidenheid aan software die u gebruikt.

Over data connectoren van DTB Analytics

Van data naar beslissingen

Een data connector is broodnodig voor het verkrijgen van de meest accurate en up-to-date rapporten. Het verzamelt namelijk gegevens uit verschillende databronnen en levert deze af op een vooraf bepaalde bestemming, zoals uw Power BI of management dashboard. Het vormt als het ware de verbinding tussen uw bedrijfssoftware, -applicaties en -bestanden enerzijds, en het visuele dashboard anderzijds. Zonder de koppeling die een data connector tot stand brengt, is het onmogelijk om actuele en accurate dashboards te verkrijgen. Dit verhindert uw organisatie om strategisch de juiste beslissingen te maken.

Over geautomatiseerde project dashboards van DTB Analytics

Data connectoren met DTB Analytics

DTB Analytics doet het werk voor u. Wij voorzien data connectoren die de data uit uw belangrijkste software en bestanden halen en we koppelen deze vervolgens met de dashboards. Ook oude gegevens uit software die uw organisatie niet meer gebruikt kunnen moeiteloos worden meegenomen. We hebben namelijk ready-to-use connectoren voor de voornaamste software, waaronder:

 • Exact Online, Exact Globe
 • Winbooks, Winbooks On Web
 • Octopus
 • Yadera
 • Teamleader
 • Lightspeed Webshop
 • Excel, CSV, Google Sheets

 

Gebruikt uw team andere software of software die uniek is aan de sector? Ook dan kan u terecht bij DTB Analytics. In dat geval bouwen we custom data connectoren, zodat ook de data van deze softwaretoepassingen kunnen worden meegenomen.

Contact

Kies voor data

Neem vandaag nog contact met ons op om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.