Let’s Connect!

We helpen u graag uw data om te zetten in waardevolle informatie.

Visie & Missie

In de toekomst willen meer en meer bedrijven “data-driven” worden. Toch blijkt dit vaak een moeilijke opgave. Hoewel de meeste bedrijven data willen gebruiken om kritische beslissingen te nemen, vertrouwen ze hun eigen analysestrategieën niet.

Bij DTB Analytics zijn we er sterk van overtuigd dat bedrijven hun onderneming beter moeten leren begrijpen vanuit een functioneel en operationeel standpunt. Bedrijven moeten exact weten wat ze moeten doen met de data die in de loop der jaren werd verzameld.
En dat is waar DTB in stapt!

Onze data-specialisten koppelen uw data, interpreteren en visualiseren ze. Vervolgens sturen ze deze data naar hen die ermee aan de slag moeten. Dit allemaal met de hulp van de belangrijkste kerneigenschappen van data-analyse en datawetenschappen: beschrijvend, diagnostisch, voorspellend, voorschrijvend, machine learning en natuurlijke taalverwerking.

De oprichters van DTB Analytics

Toegewijd aan het leveren van uitstekende services 

Christelle EL HAJJ ASSAF, PhD

Medeoprichter & Data Analist bij DTB

Na jaren van studie en onderzoek realiseerde Christelle zich dat ze de mogelijkheid om verkregen data te verwerken en analyseren nóg interessanter en waardevoller vond dan experimenten uitvoeren.

Na het behalen van haar doctoraat in Pathologie, Toxicologie, Genetica en Voeding verlegde ze haar focus naar de fascinerende wereld van data-analyse en business intelligence. Zo zag DTB het licht.

Christelle gelooft dat niemand bedrijfsprestaties of onderzoek kan begrijpen zonder kwalitatieve data om deze te meten.

Michael MEULEWAETER

Medeoprichter & Data Analist bij DTB  

Michael begon zijn carrière als accountant, maar had altijd al een passie voor IT. Door zijn boekhoudkundige vaardigheden te combineren met deze passie, slaagde hij erin zijn dromen waar te maken.

Vandaag is hij mede-eigenaar van drie bedrijven die consultancy verlenen op het gebied van accounting/ERP-systemen, software-ontwikkeling en data-analyse.

Michael is er sterk van overtuigd dat een goede analyse van data nodig is om een nauwkeurige visie op de evolutie van elke bedrijfsactiviteit te verkrijgen en dat elke strategische beslissing gebaseerd zou moeten zijn op Business Intelligence. Vanuit deze behoefte ontstond DTB.