Over DTB Analytics

DTB Analytics heeft een hart voor data. Al geruime tijd delen wij onze expertise en streven we ernaar bedrijven te ondersteunen bij het verbeteren van hun bedrijfsbeleid.

Over ons

Ons verhaal

Bij DTB Analytics zijn we er sterk van overtuigd dat een goed begrip van uw onderneming de basis is voor een succesvolle toekomst. Door een nauwkeurig inzicht te verkrijgen in zowel de functionele als operationele aspecten van uw organisatie, en door te begrijpen hoe u deze inzichten effectief kunt benutten, kan uw bedrijf de best mogelijke beslissingen maken.

Dit is waarom DTB Analytics werd opgericht: wij willen bedrijven helpen de overstap te maken naar een datagedreven benadering en alles uit de kast te halen om te groeien. Ons doel is om bedrijven te begeleiden bij het effectief gebruik van data-analyse om beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Hierbij willen wij het voorbereidende werk verrichten en alle beschikbare data in visuele dashboards te gieten, zodat bedrijven vanaf het begin al op het juiste spoor worden gezet.

Waarom DTB

Waarom werken met DTB Analytics

  • Onze data-specialisten zijn verzot op data. We koppelen uw gegevens, interpreteren ze en maken er een visueel overzicht van. Hierbij staan steeds de kerneigenschappen van data-analyse en datawetenschappen centraal.

  • Wij bij DTB Analytics hebben ervaring in verschillende sectoren, waardoor we altijd vertrouwd zijn met jouw bedrijfscontext. We zijn niet bang om onze eerder opgedane kennis toe te passen, en alle dashboards en connectoren worden in-house ontwikkeld.

  • Communicatie is een belangrijk aspect bij DTB. Wij streven er dan ook naar om jullie behoeftes in te vullen.

Contact

Let's work

Together

Klaar om de stap te zetten naar data? Bekijk onze diensten, of neem contact met ons op. We bekijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.